Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

Επειδή "κανένας άγιος δεν άγιασε στον τόπο του" ας πάμε στο Μέγαρο Μουσικής για να παρακολουθήσουμε το δραματοποιημένο έργο με θέμα τη ζωή του Νίκου Σκαλκώτα από την Αγγελική Δαρλάση


Αν διαβάσετε, έστω και ¨διαγώνια" τη ζωή του μεγάλου μουσουργού Νίκου Σκαλκώτα θα διαπιστώσετε ότι έχει μεγάλο ανθρώπινο, κοινωνικό και μουσικό ενδιαφέρον.
Ο συγγραφέας Αγγελική Δαρλάση έχει άμεση σχέση με την πόλη μας  μιας και γεννήθηκε και ζει στο Χαϊδάρι. Διαβάστε το βιογραφικό της και το πλούσιο έργο της [ΕΔΩ] - εικοσιδύο  βιβλία, τρεις μεταφράσεις κ.ά.


Η συγγραφέας Αγγελική Δαρλάση τολμά να γράψει έναν μονόλογο εμπνευσμένη από όσα ξέρουμε ή φανταζόμαστε για τη ζωή του Σκαλκώτα και την αλληλεπίδρασή του με τους γύρω του. Ο ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης υπό την σκηνοθετική καθοδήγηση της Νατάσας Τριανταφύλλη αναλαμβάνει να ενσαρκώσει έναν σύγχρονό του μουσικό μέσα από τα μάτια του οποίου πλησιάζουμε τον κορυφαίο συνθέτη. Και ο βιολονίστας Πέτρος Χρηστίδης σε ρόλο-κλειδί, ερμηνεύει μουσικά, σε αυτό το μοναδικό δραματοποιημένο αναλόγιο, συνθέσεις Σκαλκώτα και όχι μόνο. 
Για τέσσερις μόνο παραστάσεις στον Πολυχώρο του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής στο Μέγαρο.

Cadenza
για ηθοποιό και βιολί

δραματοποιημένο αναλόγιο
εμπνευσμένο από τη ζωή
του Νίκου Σκαλκώτα

Παρασκευές 15 και 22 Νοεμβρίου 2019
Σάββατα 16 και 23 Νοεμβρίου 2019
20:30

Πολυχώρος
του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής
στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Περισσότερες πληροφορίες για εισιτήρια και το έργο ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου